• Lorem ipsum

Je kan kiezen uit de volgende verzendmethodes:

  • Standaard levering

Levering vind plaats op werkdagen tussen 08:00 & 17:00 uur. Let op: je dient ten alle tijden thuis te zijn om deze zending te ontvangen.

  • Ochtendlevering

Levering vind plaats op werkdagen voor 12:00 uur. Let op: je dient ten alle tijden thuis te zijn om deze zending te ontvangen.

  • Extra vroege levering

Levering vind plaats op werkdagen tussen 07:30 & 09:00 uur. Let op: je dient ten alle tijden thuis te zijn om deze zending te ontvangen.

 

Levering

Nadat je bestelling in behandeling is genomen nemen wij contact met je op over de gewenste leverdatum. Dit gebeurt telefonisch of via e-mail. Op de afgesproken dag en tijdstip van levering dien je ook thuis te zijn. De zending wordt geleverd op een wegwerppallet en tot aan de eerste drempel neergezet. De locatie dient makkelijk te bereiken zijn voor een palletwagen. De chauffeur zet de zending niet binnen neer en stapelt het ook niet af. Bij levering dien je de zending te controleren op eventuele gebreken en of schade, en deze door te geven aan de chauffeur en te vermelden op de vrachtbon.

Niet thuis of verzetten

Indien de levering op de daarvoor afgesproken datum niet door kan gaan, dien je dit minimaal 24 uur van tevoren per e-mail aan ons door te geven. Indien de chauffeur voor een dichte deur staat, zal er een nieuwe afspraak worden gemaakt. Hier zijn wel extra transportkosten aan verbonden en worden vooraf in rekening gebracht.